سایت شماره یک:

 

شرکت پیمانکاری

در رشته های مهندسی خصوصا رشته هایی مانند تاسیسات برق، آب و فاضلاب، راه سازی، سدسازی، ابنیه و ... فارغ التحصیلان تمایل دارند به جای استخدام شدن در سایر شرکت ها (دولتی یا خصوصی) خودشان با همراهی یک یا چند نفر از دوستان و آشنایان خود کارآفرینی کنند و با اقدام به ثبت شرکت پیمانکاری وارد بازار فعالیت های پیمانکاری شوند.

در سال های اخیر یکی از پرمتقاضی ترین و محبوب ترین شرکت های ثبت در کشورمان شرکت های پیمانکاری است. از جمله دلایل این محبوبیت و تقاضای زیاد،  درآمد بسیار خوب، وجود بازار کار داخلی و خارجی و نیروی کار متخصص و متعهد می باشد.

موسسه حقوقی امیران با بیش از 15 سال سایقه در زمینه خرید و فروش شرکت پیمانکاری، خرید و فروش رتبه پیمانکاری، اهذ رتبه، ثبت شرکت، ثبت برند، ثبت لوگو و ... فعالیت میکند جهت دریافت مشاوره با شماره 09022630400 و 09122630400و 02632752353تماس بگیرید .

7

 

انواع شرکت های پیمانکاری

مجموعه ای از افراد که با سازمان یا شرکت و یا شخصی (جهت انجام اموری مانند: ساخت، اجرا، نصب، حمل و نقل و ...) وارد قرارد داد می شود تا پروژه های شخصی را طبق نقشه ی مورد توافق اجرا نماید.

انواع مختلفی از شرکت های پیمانکاری وجود دارند که عبارتند از:

  1. ساختمان
  2. راه و ترابری
  3. کشاورزی
  4. ارتباطات
  5. صنعت و معدن
  6. تاسیسات و تجهیزات
  7. آب
  8. نیرو
  9. نفت و گاز
  10. کاوش های زمینی
  11. مرمت ابنیه و آثار تاریخی

 

خرید و فروش شرکت های پیمانکاری

امروزه کمترین زمان ممکن برای اخذ رتبه پیمانکاری (در صورت کامل بودن مستندات) حداقل یک ماه است پس با توجه به شرایط سخت رتبه بندی پیمانکاران و همچنین تشخیص صلاحیت و زمان بر بودن آن بهترین گزینه خرید شرکت اماده و ثبت شده است.

 

ثبت شرکت پیمانکاری

در ثبت شرکت پیمانکاری می بایست حداقا 35 درصد از سرمایه اولیه شرکت نزد یکی از بانک های کشور سپرده گذاری شود (حداقل سرمایه اولیه برای سپرده گذاری صد هزار تومان است) در ثبت شرکت های پیمانکاری (از نوع سهانی خاص) نیاز است حداقل سه نفر به عنوان اعضاء و دونفر به عنوان بازرس معرفی شوند، انتخاب بازرسین از بین اعضاء امکان پذیر نیست.

8

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت پیمانکاری (شرکت سهامی خاص)

  • اساسنامه شرکت سهامی خاص باید توسط سهامداران امضاء شود.
  • گواهینامه بانکی برای تایید سپرده گذاری حداقل ۳۵ درصد از سهام کل (حداقل سرمایه اولیه برای سپرده گذاری صد هزار تومان است)
  • اضهارنامه شعر بر تعهد کلیه سهام
  • صورت جلسه هیات مدیره با اعضاء مدیران انتخاب شده توسط مجمع
  • صورت جلسه مجمع عمومی موسسان با امضاء سهامدارن و بازرسان شرکت
  • ارائه مجوز در صور درخواست کارشناس اداره ثبت شرکت ها
  • انتشار آگهی در زمینه ی شرکت تا تشکیل اولین مجمع عمومی عادی در روزنامه کثیرالنتشار

 

مراحل ثبت شرکت پیمانکاری (شرکت سهامی خاص)

  • تکمیل فرم تایین نام شرکت و ارائه آن به اداره ثبت شرکت ها
  • تکمیل فرم مشخصات اعضاء و ارائه آن به اداره ثبت شرکت ها
  • تهیه سه نسخه از اساسنامه شرکت (سهامی خاص) و امضای کلیه سهامداران در تمامی صفحات
  • تهیه دو برگ اظهارنامه از حسابداری ثبت
  • تهیه فتوکپی شناسنامه و کارت ملی برابر با اصل شده ی تمامی سهامداران و بازرسین شرکت
  • تهیه گواهی نامه عدم سوء پیشینه از اداره تشخیص هویت برای کلیه اعضای هیئت مدیره و بازرسین شرکت
  • تهیه و تنظیم اقرارنامه رسمی در دفترخانه اسناد رسمی

 

شرایط و ضوابط خرید و فروش شرکت های پیمانکاری

 به افرادی که در مراحل اولیه تاسیس یک شرکت پیمانکاری هستند خرید شرکت درای رتبه پیشنهاد می شود.

عواملی همچون رتبه و زمینه کاری و میزان قراردادهای شرکت در سال های متمادی، در میزان قیمت شرکت تاثیر گذار می باشد.

 

 مراحل خرید شرکت پیمانکاری

در مرحله ی اول برای تاسیس و یا خرید یک شرکت پیمانکاری نیاز است پوشه ی مورد نظر از طرف انجمن صنفی پیمانکاران گرفته شود و صلاحیت لازم تایید گردد.

در مرحله ی دوم روزنامه ی مربوط به تاسیس، اظهارنامه، اساسنامه و تقاضانامه به اداره ثبت شرکت ها ارائه می شود.

در مرحله ی سوم مدارک تحصیلی و سوابق کارکنان باید ارائه گردد. هرچه کارکنان مدارج علمی و سوابق کاری بالاتری را دارا باشند رتبه ی بهتری برای شرکت اخذ میشود.

 

برای شرکت های مهندسی نیاز به یک نفر با مدرک مهندسی  و ۳ سال سلبقه بیمه و یک نفر بدون سابقه کاری است. حالا برای اخذ رتبه ی درخواست شده نیاز به تایید معاونت فنی استانداری است. و در پایان باید نسبت به اخذ کد اقتصادی اقدام شود که با ارائه ی اسناد محل ثبت شرکت ها انجام می پذیرد.

 

مزایا و معایب شرکت های پیمانکاری

مزایا و معایب شرکت های پیمانکاری مربوط به موارد حقوقی و قانونی و نیز چگونگی ارائه خدمات است. همواره به یاد داشته باشید هنگام قراردادهای پیمانکاری تمام جوانب را بررسی نمایید. یک شرکت پیمانکاری متخصص توانایی مدیریت ساخت و ساز و کنترل هزینه ها را به خوبی داراست.

 

مزایای  خرید شرکت پیمانکاری

  • اخذ سریع کد اقتصادی
  • صرفه جویی در زمان( زیرا مراحل اولیه ثبت شرکت قبلا توسط فروشنده انجام شده)
  • استفاده از کلیه ی  امتیازات شرکت خریداری شده مثل سوابق دارای، اجرایی و ...
  • اخذ گواهی مالیات بر ارزش افزوده
  • استفاده از شهرت شرکت
  • افزایش احتمال بدست آوردن پروژه های دولتی
  • عدم نیاز به ارائه گواهی سوء سابقه توسط خریدار شرکت

 

مزایای سپردن انجام بروژه ها به شرکت های پیمانکاری

از جمله مزایای شرکت های پیمانکاری برای افرادی که با این شرکت ها اقدام به عقد قرارداد میکنند کسب درآمد و انعطاف پذیری از جوانب مختلف است. در مورد خدمات قابل ارائه توسط شرکت های پیمانکاری دریافت اطلاعات کافی از جوانب مختلف ضروری است بنابراین قبل از مواجهه با اینگونه چالش ها باید مورد توجه و تامل واقع شوند.

استفاده از شرکت های پیمانکاری در ایجاد پروژه ها باعث ایجاد نظم بیشتر و در نتیجه مدیریت بهتر پروژه خواهد شد. شرکت های پیمانکاری با یک برنامه ریزی دقیق موجب توسعه و پیشرفت پروژه می شوند. از مزایای دیگر استفاده از شرکت های پیمانکاری، انعطاف پذیری بیشتر خدمات پیمانکاری (یعنی اختیار عمل در تمای حوزه های فعالیتشان) است.

در صورت واگذاری پیمانکاری یک پروژه به شرکت پیمانکار در واقع شما پیمانکار محسوب می شوید که باید درباره ی شرایط کار، ساعات کاری، شرایط پرداخت هزینه ها، حوزه عملکردی، مصالح اولیه، طرح و نقشه، سبک زندگی، مدیریت با برنامه ریزی و ... با شرکت پیمانکار وارد مذاکره شوید.

با واگذاری پروژه به شرکت پیمانکاری که نسبت به تمامی موارد مهارت های لازم را داراست می توان با بودجه بندی هزینه ها، تا حد زیدی درآمد ها  مدیریت شوند. و در نهایت پول بیشتری نیز پس انداز می شود.

از مزیت های دیگر استفاده از شرکت های پیمانکاری بدست آوردن فرصت های بیشتر برای توسعه است. ممکن است شرکت پیمانکاری که انجام پروژه شما را به عهده گرفته همزمان با چند پروژه دیگر هم سروکار داشته باشد همین امر سبب می شود فضای مناسبی ایجاد شود تا شما مهارت های جدیدی بیاموزید و از تجربیات سایرین استفاده نموده و با متخصصان بیشتری آشنا شوید.

 

 

تگ های مرتبط
ارسال نظر