بوشهر- در پی وقوع زمین لرزه ۴.۳ ریشتری در بندر دیر و پس لرزه های آن، ستاد مدیریت بحران در این شهرستان به حالت آماده باش درآمد.

سایت شماره یک:

 

گروه استان‌ها - مهدی عبدی: شب گذشته زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۳ در مقیاس ریشتر در بندر دیر اتفاق افتاد که به جز تعدادی مصدوم، خوشبختانه تلفات جانی نداشت، با این حال پس لرزه‌های بعد از آن باعث شد تا عده‌ای از مردم با رعب و ترس شب را تا صبح در کوچه و خیابان و پارک‌ها سپری کنند.

این پس لرزه‌ها دارای شدت ۳.۴ ریشتر، ۲.۸ ریشتر، ۲.۸ ریشتر، ۳.۳ ریشتر و ۲.۶ ریشتر بوده است که از بامداد تا صبح امروز شهرستان دیر را لرزانده است.

در پی این زمین لرزه برق شهر دوراهک برای یک ساعت قطع شد که بلافاصله با تلاش نیروهای فنی اداره برق مشکل مرتفع شد و طبق گفته مسئولان مشکل خاص دیگری گزارش نشده است.

فرماندار و اعضای مدیریت بحران، سازمان‌های امدادی و نجات، ادارات برق، گاز و آب، اورژانس، هلال احمر و آتش نشانی، بسیج از زمان وقوع زمین لرزه تا ۲۴ ساعت آینده در وضعیت آماده باش کامل به سر می‌برند.

نشست اضطراری ستاد مدیریت بحران

یونس باربرز فرماندار شهرستان دیر صبح سه شنبه در نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان دیر، با قدردانی از دستگاه‌هایی که در جریان زمین لرزه شب گذشته در شهرستان دیر پای کار بودند، اظهار داشت: این زمین لرزه به جز چند نفر مصدوم، تلفات جانی نداشته است.

فرماندار شهرستان دیر با بیان اینکه مدیران سخت کوش در شرایط بحرانی شناخته می‌شوند، افزود: مدیران در چنین حوادثی هوشمندانه در کنار مردم باشند و برای تسکین آلام آنها تلاش کنند.

وی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی قبل، حین و بعد از هر حادثه، بیان کرد: باید تمام نکات پدافند غیرعامل را مو به مو رعایت و عمل کنیم و این تکلیف شرعی، قانونی و انسانی ما است.

باربرز گفت: برای جلوگیری از اختلاف در آمار، اخبار حوادثی مانند زمین لرزه اخیر باید در قالب یک خبر واحد از طریق مدیریت ستاد بحران شهرستان اعلام شود.

وی با اشاره به خارج شدن ترانس برق از مدار در زمین لرزه شب گذشته، عنوان کرد: با تلاش نیروهای فنی، برق شهر دوراهک که به مدت یک ساعت قطع شده بود، وصل و مشکل حل شد و در حال حاضر شهرستان دیر وضعیت عادی دارد.

فرماندار شهرستان دیر خواستار بروز رسانی ماشین آلات و تجهیزات ادارات برای شرایط بحرانی شد و خاطرنشان کرد: تا ۲۴ ساعت آینده همه دستگاه‌ها و ادارات در حالت آماده باش هستند.

وی با اعلام اینکه دیر، شهرستان پر حادثه‌ای است، یادآور شد: بندر دیر به دلیل موقعیت جغرافیایی و اقلیمی در طول سال گرفتار حوادث متعددی مانند سیل، زمین لرزه و بالا آمدن آب دریا است.

اختصاص ۸ هکتار زمین برای اسکان اضطراری

باربرز از اختصاص هشت هکتار زمین برای اسکان اضطراری در شرایط بحرانی در شهر دیر خبر داد و خاطرنشان کرد: هلال احمر با همکاری دستگاه‌های دیگر برای آماده سازی و فراهم کردن زیرساخت‌ها در آن مکان اهتمام جدی داشته باشند.

وی ابراز کرد: با توجه به پیش بینی بارندگی‌های خوب در پاییز سال جاری، مسیل‌ها لایروبی شوند و نقاط حادثه خیز که امکان آب‌گرفتگی دارند مانند ضلع غربی دیر برطرف شود.

فرماندار شهرستان دیر تاکید کرد: برای مقابله با شرایط بحرانی مانند زلزله آموزش‌های لازم به شهروندان داده شود.

نبود انبار امدادی در شهرستان دیر

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دیر با بیان اینکه در همان دقایق اولیه زمین لرزه تیم‌های ارزیاب با همکاری خانه‌های هلال و پایگاه‌های امداد و نجات اعزام شدند، گفت: خوشبختانه مورد خاصی در این زمین لرزه نداشتیم.

عباس ریزیان با تاکید بر اینکه دغدغه اصلی ما انبار امدادی است، افزود: با گذشت بیش از ۱۸ یا ۱۹ سال از جمعیت هلال احمر در شهرستان دیر، متأسفانه انبار امدادی نداریم.

وی تاکید کرد: حادثه خبر نمی‌کند و باید اقلام مورد نیاز در چنین حوادثی داشته باشیم که بتوانیم جوابگوی مردم باشیم.

لزوم راه اندازی ایستگاه شماره ۲ برق

رئیس شبکه توزیع نیروی برق شهرستان دیر گفت: در جریان زمین لرزه شب گذشته به جز خارج شدن دو ترانس برق ایستگاه بردستان از مدار که بلافاصله برطرف شد، مشکلی دیگری نداشتیم.

ابوالفضل بنایی با اشاره به ضرورت راه اندازی ایستگاه شماره ۲ برق در شهر دیر، افزود: با وجود چندین سال نامه نگاری و پیگیری فعلاً به نتیجه نرسیده‌ایم.

فرسودگی آمبولانس‌های اورژانس دیر

عباس آدمیت نسب رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با اشاره به مداوای سرپایی ۳ نفر از مصدومین و اعزام یک نفر دیگر، تاکید کرد: آمبولانس‌های اورژانس شهرستان دیر وضعیت مناسبی ندارند و فرسوده هستند و باید ناوگان جدید در اختیار اورژانس شهرستان قرار گیرد.

قطع همزمان تلفن و برق در دوراهک

شهردار دوراهک گفت: در جریان زمین لرزه شب گذشته در شهر دوراهک شاهد قطع همزمان تلفن و برق بودیم که با کمی تأخیر وصل شد.

حسین محمدی با اشاره به آماده باش ستاد مدیریت بحران شهرداری دوراهک، افزود: طی ۶ مرحله اطلاع رسانی‌های لازم به شهروندان انجام دادیم، همچنین سالن ورزشی، بسیج و حسینیه فاطمیه جهت اسکان اضطراری آماده کردیم.

آبدان نیازمند سوله اضطراری و تجهیزات امدادی

بخشدار آبدان گفت: با توجه به فاصله آبدان از کانون زمین لرزه مورد خاصی نداشتیم و فقط در روستاهای گله زنی و ملاسالمی برخی منازل قدیمی ترک برداشته است.

ابراهیم درویشی افزود: با توجه به فاصله آبدان از مرکز شهرستان متأسفانه سوله اضطراری و تجهیزات امکانات امدادی در این بخش وجود ندارد که در مواقع ضرورت به کمک مردم بشتابیم.

ضرورت تأمین بی سیم ماشینی در بردخون

مهدی فاریابی بخشدار بردخون نیز با اشاره به قطع شدن ارتباط این بخش با مرکز شهرستان بر اثر قطع فیبر نوری در گذشته، خواستار تأمین بی سیم‌های ماشینی برای بردخون شد.

تگ های مرتبط

ارسال نظر