رئیس پلیس فتا: در پی واریز یارانه‌ معیشتی توسط دولت، مجرمان سایبری به ارسال پیامک‌های جعلی با هدف دستیابی به اطلاعات بانکی روی آورده‌اند.

سایت شماره یک:

سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: در پی واریز یارانه‌ معیشتی توسط دولت، مجرمان سایبری به ارسال پیامک‌های جعلی با هدف دستیابی به اطلاعات حساب‌های بانکی افراد روی آورده‌اند.

 سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: در پی واریز یارانه‌های معیشتی توسط دولت، مجرمان سایبری به ارسال پیامک‌های جعلی با هدف دستیابی به اطلاعات حساب‌های بانکی افراد روی آورده‌اند.

وی افزود: این پیامک‌ها ممکن است با عناوین مختلفی مانند اطلاع‌رسانی درباره یارانه‌ها و مسائل مالی مشابه ظاهر شوند تا اعتماد گیرندگان را جلب کنند.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان کرد: برای محافظت از اطلاعات شخصی و مالی خود، بسیار مهم است که به این پیامک‌ها اعتماد نکرده و از کلیک بر روی لینک‌های موجود در آنها خودداری کنید. همچنین، بهتر است از صحت منابع ارتباطی خود مطمئن شوید و اطلاعات حساس را فقط از طریق کانال‌های رسمی و معتبر ارائه شده توسط نهاد‌های دولتی یا بانک‌ها وارد کنید.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: در پی رصد فضای مجازی، شکواییه‌های قضایی و گزارش‌های مردمی متعدد دریافتی مشخص شد که مجرمان سایبری این بار با ترفند دریافت بسته معیشتی رئیس‌جمهور منتخب درصدد کلاهبرداری از هموطنان هستند و در همین راستا نیز اقدام به ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده برای کاربران کرده‌اند.

سرهنگ مرتضوی از مردم خواست: آگاه باشند که به هیچ عنوان فریب این پیامک که از طریق سر شماره شخصی یا از طریق پیام رسان‌های بومی و غیربومی برایشان ارسال شده را نخوردند و از کلیک بر روی لینک مندرج در آن پرهیز کنند.

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش طرح بسته حمایتی معیشتی خانوار رئیس جمهور منتخب هشدار داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ رامین پاشایی در تشریح جزئیات این خبر گفت: بر اساس رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی و شکواییه‌های قضایی واصله به پلیس فتا و گزارشات مردمی متعدد دریافتی مشخص شد که مجرمان سایبری این‌ بار با ترفند دریافت بسته معیشتی رئیس جمهور منتخب مترصد کلاهبرداری از هموطنان هستند و در همین راستا نیز اقدام به ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده برای کاربران کرده‌اند.

وی با بیان اینکه ارسال لینک‌های آلوده با عناوین مختلف یکی از ترفندهای مجرمان سایبری است، اظهارکرد:‌این افراد همواره امنیت مالی و داده هموطنان را تهدید می‌کنند و بارها و بارها در ارتباط با این موضوع هشدارهای لازم به هموطنان داده‌ شده است.

خوشبختانه در ارتباط با این ترفند نیز تعداد زیادی گزارشات مردمی را از طریق سر شماره ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا دریافت کردیم که هموطنان این فرایند مجرمانه را به پلیس فتا گزارش کردند.

پاشایی گفت: اما متاسفانه همچنان در مواردی شاهد فریب خوردن تعدادی از کاربران و تشکیل پرونده‌های قضائی در این خصوص نیز هستیم.

از این رو لازم است که هموطنان گرامی همواره باید آگاه باشند که به هیچ عنوان فریب این پیامک که از طریق سر شماره شخصی یا از طریق پیام رسان‌های بومی و غیربومی برایشان ارسال شده را نخوردند و از کلیک بر روی لینک مندرج در آن پرهیز کنند. در مواردی حتی چنین پیام‌هایی با سوء‌استفاده از نام دوستان و آشنایان برای کاربران ارسال می‌شود که به این موارد هم نباید توجه کرد.

تگ های مرتبط

ارسال نظر