آموزش فرایند نصب کانال پیش عایق پلی یورتان
آموزش نصب کانال پیش عایق پلی یورتان به شما کمک می کند که اتصال اجزای مختلف این سازه ها را در ساختمان مورد نظر با دقت بیشتری انجام دهید. در هر یک از ساختمان های مدرن امروزی رد پایی از نصب این کانال ها نیز مشاهده می شود. هر یک از آن ها در برابر شرایط آب و هوایی گوناگون مقاومت دارند و به سادگی فرسوده نمی شوند. کاربرد این محصولات به دلیل کاهش استفاده از مواد اولیه برای تولید آن ها افزایش یافته است. برای ساخت هر یک از آن ها از مقادیر کمی از آهن آلات استفاده می شود. برای راه اندازی هر یک از این کانال ها از مراحل خاصی پیروی می شود که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.
تولید کانال پیش عایق
پیش از آن که به آموزش نصب کانال پیش عایق پلی یورتان بپردازیم، بهتر است با فرایند تولید و آماده سازی هر یک از این سازه ها نیز آشنایی سطحی داشته باشید. مهمترین مراحل اجرای این کانال ها را در زیر مشاهده می کنید:
- در وهله اول طرح الگوی ساخت سازه مورد نظر ترسیم می شود. در این خصوص از قلم برای تعیین اندازه های بخش های داخلی و خارجی محیط استفاده می کنند.
- در بخش بعدی برش کاری های اولیه انجام می گیرند.
- در مرحله بعدی باید خم کاری سازه های کانال پیش عایق با زاویه از پیش تعیین شده انجام شود. در این خصوص از ابزارهای ویژه ای استفاده می کنند. این فرایند در زانوها و بخش کونیک کار انجام می گیرد.
- در بخش بعدی نوبت به چسب کاری سطوح می رسد. در این بخش از چسب مایع مخصوص به همراه پایه پی یو استفاده می کنند. در این جا باید به زمان خشک شدن چسب نیز توجه داشته باشید.
- در بخش بعدی مونتاژ یا جفت کردن کانال ها انجام می گیرد. در این بخش باید ورقه ها از بخش های فارسی بر شده به هم متصل شوند.
- استفاده از درز بندی بیرونی برای جلوگیری از اکسید شدن فوم پلی یورتان نیز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
- ماستیک یا درز بندی سطوح نیز در این حوزه مورد بررسی قرار می گیرد. در صورتی که همه درزهای کار پوشش داده شوند، از خوردگی فوم های پلی یورتان پیشگیری خواهد شد.
مراحل اجرا و نصب کانال پیش عایق
آموزش نصب کانال پیش عایق پلی اورتان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. این فرایند باید زیر نظر افراد خبره و متبحر انجام شود. در غیر این صورت کیفیت اجرای کار تحت تاثیر قرار می گیرد. برای نصب این سازه ها در محل های تعیین شده باید ابتدا پیش نیازهای کار را فراهم آورید. تهیه وسایل اولیه برای نصب این سازه ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در ادامه مراحل نصب و اجرای این کانال ها را بررسی می کنیم:
آماده سازی میلگردها
در آموزش نصب کانال پیش عایق پلی یورتان به نحوه ساپورت از این سازه ها توجه ویژه ای می شود. یکی از مزایای استفاده و خرید کانال وزن کم آن ها است. این دسته از کانال ها به ساپورت و پشتیبانی کمتری نیاز دارند. از این رو نصب آن ها نسبت به سازه های گالوانیزه ساده تر خواهد بود. در راستای ساپورت و پشتیبانی از این سازه ها از میلگردهای رزوه شده سایز 8 یا 10 استفاده می کنند. برای این منظور باید از نبشی های گالوانیزه شده نیز استفاده شود. به این ترتیب کیفیت کار افزایش می یابد.
ساپورت کانال ها
پس از تهیه اقلام مورد نیاز برای نصب و راه اندازی این کانال ها نوبت به اتصال آن ها می رسد. در این جا باید میلگردها را با استفاده از فرایند جوشکاری یا با ابزارهایی مانند رول بولت به سقف متصل کنیم. پشت کانال های پلی یورتان نیز به سقف متصل می شود. در صورتی که این امکان وجود نداشته باشد، باید نبشی هایی برای مهار کردن فراهم شوند. این نبشی ها در قسمت های زیر و روی کانال قرار می گیرند. سپس باید این نبشی ها در محل های نصب شده فیکس شوند.
در این خصوص از مهره های مخصوص استفاده می کنند. در نظر داشته باشید که نبشی انتخابی لایه های پنل را از بین نبرد. در انتخاب سایز هر یک از این اجزا دقت بالایی داشته باشید.
اندازه گیری ابعاد سازه های نصب کانال پلی یورتان
در آموزش نصب کانال پیش عایق پلی اورتان به سایز و اندازه هر یک از اتصالات و لوازم جانبی نصب این سازه ها توجه می شود. در این خصوص باید به قطر میلگردهای انتخابی و عرض کانال از پیش عایق شده توجه داشته باشید. برای بهبود آموزش نصب کانال پیش عایق پلی یورتان به مثال زیر توجه کنید:
- در صورتی که ابعاد کانال شما 75 *40 سانتی متر باشد، باید از میلگردهای 6 میلی متری برای ساپورت آن ها استفاده کنید. به این ترتیب فرایند نصب آن ها بهتر انجام می شود.
- فواصل بین دو ساپورت نیز در این خصوص مورد توجه قرار می گیرد. برای کانال هایی با سایز 40*120 سانتر متر بین هر دو ساپورت باید فاصله 250 سانتی وجود داشته باشد.
- در این خصوص به کانال های افقی و رایزر نیز توجه می شود. عمق دمپر نیز در این حوزه مورد توجه قرار می گیرد. در صورتی که عمق دمپرها بیشتر از 20 سانتر متر باشد باید برای آن نیز از یک ساپورت مجزا استفاده شود.
جمع بندی
در این مطلب آموزش نصب کانال پیش عایق پلی اورتان را به صورت مرحله به مرحله بررسی کردیم و نکات را در این خصوص شرح دادیم. در صورتی که این موارد را برای نصب بهتر و دقیق تر این کانال ها مورد توجه قرار دهید، بی شک کانال شما به صورت استاندارد در محل های مورد نظر تعبیه خواهد شد. مصارف این سازه ها در صنایع کشتی سازی، مرغداری، کشاورزی، ساختمان سازی و... مورد توجه قرار گرفته است. این روزها به میزان قابل توجهی شاهد خرید و فروش این کانال های از پیش عایق شده هستیم. پس باید با نکات مربوط به نصب و راه اندازی هر یک نیز آشنایی داشته باشیم.
مرجع اصلی این مقاله سایت الموت تهویه می باشد. جهت خرید انواع کانال پیش عایق و پلی یورتان می توانید با متخصصین ما تماس حاصل نمایید.
ارسال نظر