محصولات سایپا| پیش فروش محصولات سایپا

فروش فوق العاده سایپا برای دو خودرو پرطرفدار با قیمت مناسب و زمان تحویل سه ماهه به زودی آغاز می‌شود.

سایت شماره یک:

گروه خودروسازی محصولات سایپا در راستای تقاضای زیاد خودرو انجام شده است.سایپا در فروردین ماه 4 محصول از محصولات سایپا به فروش می رسند. زمان تحویل خودروها در فروش فوق العاده متغیر خواهد بود و شرایط ثبتنام، قرعه کشی و زمان تحویل در همان دوره اعلام خواهد شد. البته چندی پیش اعلام شده بود که قرار است طرح قرعه کشی خودرو حذف شود تا قیمت خودرو به ثبات برسد. باید ببینیم حذف قرعه کشی فروش فوق العاده چه تاثیری بر قیمت خودرو می گذارد. شرایط ثبت نام و سایر جزئیات طرح فروش محصولات سایپا را در ادامه بخوانید.​

فروش فوق العاده سایپا برای دو خودرو پرطرفدار شنبه هفته آینده آغاز خواهد شد.

بنا به این گزارش، از روز شنبه ۱۹ آذر ماه طرح‌های فوق‌العاده فروش برای دو محصول کوییک‌ پلاس اتوماتیک و سایپا ۱۵۱، گروه خودروسازی سایپا آغاز می‌شود.

گروه خودروسازی سایپا از ساعت ۱۱ صبح روز شنبه ۱۹ آذر ماه فروش در قالب طرح‌های فوق‌العاده را برای دو محصول کوییک پلاس با گیربکس اتوماتیک و سایپا ۱۵۱ویژه متقاضیان عادی و ویژه مادران آغاز می‌کند.

متقاضیان می‌توانند از ساعت ۱۱ صبح شنبه مورخ ۱۹ آذر ۱۴۰۱ نسبت به ثبت نام اقدام کنند.قیمت خودرو‌ها در این شرایط فروش قطعی است و طی ۹۰ روز کاری فرایند تحویل انجام می‌شود.

دو خودروی کوییک پلاس با گیربکس اتوماتیک و سایپا ۱۵۱ SE با موتور M۱۳ با قیمت مندرج در جدول زیر و با رنگ سفید عرضه خواهد شد.

گفتنی است برای ثبت‌نام می‌توانید به این لینک https://www.saipacorp.com مراجعه کنید.

منبع: تجارت نیوز

قیمت خودروهای سایپا در کارخانه و بازار چقدر با هم تفاوت دارند؟

با نگاهی به تفاوت قیمت خودروهای سایپا در کارخانه و بازار، می‌توان برآورد کرد که اگر اتفاق ویژه‌ای در بازار خودرو رخ ندهد، در زمان تحویل خودروها، رانت قابل توجهی نصیب برندگان طرح سایپا می‌شود.

این رانت در مورد بعضی خودروها اندک و در مورد بعضی بیشتر است.

رشد قیمت پراید

بررسی قیمت ها در خانواده پراید گویای این نکته است که این محصول به رغم توقف تولید همچنان در جاده رشد قیمت به حرکت خود ادامه می دهد. در حالی که پراید 131 در هفته ابتدایی دی ماه با رشد قیمتی حدود 1.8 درصدی با پرداخت حدود 167 میلیون تومان قابل خریداری است پراید 111 یک میلیون تومان به قیمت خود اضافه کرد و در حال حاضر با قیمت 186 میلیون تومان در بازار حضور دارد. این میزان رشد به آن معناست که قیمت پراید هاچ بک (بدون صندوق) در یک هفته حدود 0.5 درصد افزایش را تجربه کرده است.  

در خانواده تیبا، در حالیکه تیبا صندوقدار رشد 0.5 درصدی را به خود دیده، شاهد هستیم که قیمت تیبا رشد یک درصدی را  در کارنامه خود ثبت کرد. قیمت تیبا صندوقدار با این میزان رشد به حدود 179 میلیون تومان رسید و عرضه کنندگان تیبا 2 قیمتی حدود 186 میلیون تومان روی خودروی در اختیار خود گذاشتند. در خانواده کوییک و خانواده ساینا هیچ تغییر قیمتی به نسبت هفته گذشته دیده نمی شود. کوییک R با قیمت 204 میلیون تومان قابل خریداری است. کوییک S نیز ثبات قیمت را تجربه کرد. این خودرو در حال حاضر با قیمت حدود 218 میلیون توماندر بازار حضور دارد. کوییک معمولی به عنوان ارزان ترین عضو این خانواده نیز با قیمت حدود 197 میلیون تومان در بازار دیده می شود. در خانواده ساینا، سه عضو آن یعنی ساینا معمولی، ساینا S و  ساینا پلاس به ترتیب با قیمت های 191 میلیون و 203 میلیون و 211 میلیون تومان  داد و ستد می شود.

علت گران شدن پراید

تا پیش از مخالفت رسمی وزیر صمت با آزادسازی واردات خودرو، قیمت پراید ۱۵۱ میلیون تومان بود اما حالا برخی سایت‌ها مانند اقتصادآنلاین قیمت این خودرو را تا ۱۵۵ میلیون تومان هم گزارش داده‌اند. سایت موج نیز اعلام کرده که این خودرو ۱۵۴ میلیون تومان در بازار است.

علت گرانی سه میلیون تا چهار میلیون تومان پراید در یک هفته چیست؟ 

عدم عرضه جدید پراید، جوابگو نبودن عرضه خودروهای مشابه آن، نوسان قیمت دلار، وجود تقاضای بالا برای خرید این خودرو ارزان‌تر از بقیه خودروها و در نهایت اظهارات اخیر وزیر صمت مبنی بر مخالفت با آزادسازی واردات خودرو، پراید را گران‌تر از قبل کرده است.

هفته گذشته، وزیر صمت به صراحت از مخالفت با آزادسازی واردات خودرو صحبت کرده بود که تجارت‌نیوز گزارش داد اگر این اظهارات به معنای لغو احتمالی آزادسازی واردات خودرو باشد شوک جدیدی برای بازار خودرو محسوب می‌شود و احتمالا قیمت خودرو را متاثر می‌کند. پیش از این پیش‌بینی می‌شد پس از آزادسازی واردات خودروهای خارجی و کاهش قیمت این خودروها در بازار، این ارزانی به پراید هم سرایت کند اما هفته گذشته با اظهارات وزیر صمت این سناریو تقریبا رنگ باخت. علاوه بر این، قرار بود در این روزهای نبود پراید در خط تولید، خودروهای جایگزین بتوانند تقاضا برای پراید را پاسخ دهند اما به نظر می‌رسد خودروسازان در تحقق این هدف ناکام مانده‌اند.

کمبود تقاضای 3 میلیونی در بازار خودرو

آن طور که تاکنون اعلام شده میزان تقاضا در بازار خودرو تا سالانه به سه میلیون دستگاه هم می‌رسد اما خودروسازان حتی به یک میلیون خودرو تولیدی هم دست نیافته‌اند. هرچند آنها اعلام کرده‌اند که میزان خودروهای معوق در طرح‌های پیش‌فروش را به کمترین حد ممکن طی سال‌های اخیر رسانده‌اند اما طبق آخرین گزارش سازمان بازرسی میزان خودروهای ناقص در پارکینگ به ۱۴۰ هزار خودرو می‌رسد. ناتوانی خودرو سازان در تامین قطعات خودرو نیز به بحران فعلی دامن زده است. در همین حال که بازار به دلیل بی‌پاسخ ماندن به تقاضاهای موجود تحت فشار است، قیمت دلار نیز نوساناتی داشته که به نظر می‌رسد این نوسانات به بازار خودرو هم سرایت کرده است.

 

تگ های مرتبط

ارسال نظر