ساعت کاری

ساعت آغاز به کار دستگاه‌های اجرایی ملی مستقر در شهر تهران از ۷ تا ۹ صبح (به صورت شناور) و در استان‌ها از ساعت ۷ خواهد بود.

سایت شماره یک:

ساعت کاری ادارات ممکن است در هر کشور و شهر متفاوت باشد. در بسیاری از کشورها، ساعت کاری رسمی ادارات دولتی و عمومی، از ۹ صبح تا ۵ عصر به وقت محلی است.به هر حال، برای دقیق‌تر بدانید که ساعت کاری ادارات در منطقه خود چگونه است، می‌توانید با جستجوی نام شهر یا استان خود و کلمات "ساعت کاری ادارات" یا "ساعت کاری دولتی" در موتورهای جستجو مطلع شوید. همچنین، می‌توانید با پرسیدن از دوستان و آشنایان خود که در این منطقه زندگی می‌کنند، اطلاعات لازم را دریافت کنید.درباره ساعت کاری ادارات مطلب زیر را بخوانید.

رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: تغییر ساعت کاری ادارات در تابستان به علت مدیریت مصرف برق بود.

وی افزود: با عبور از این شرایط ساعت کاری ادارات از شنبه هفته آینده به حالت قبل برمی‌گردد و براساس تصویب نامه هیئت وزیران در زمستان ۱۴۰۰ خواهد بود؛ بنابراین ساعت آغاز به کار ادارات دستگاه‌های اجرایی ملی مستقر در شهر تهران از ۷ تا ۹ صبح به شکل شناور شروع می‌شود.

در خصوص ادارات واحد‌های استانی و شهرستانی ساعت شروع ۷ صبح خواهد بود. در واحد‌های نظامی، انتظامی و امنیتی ساعت شروع به کار ۶:۳۰ صبح و در واحد‌های صنعتی نیز ساعت شروع به کار ۷ صبح خواهد بود.

ولی اسماعیلی اظهار کرد: دولت در لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری آورده بود که ساعت کاری هفتگی کارکنان دولت از ۴۴ ساعت به ۴۲.۵ ساعت کاهش پیدا کند. کمیسیون اجتماعی این موضوع را اصلاح کرد بدین گونه که ساعت کار هفتگی ۴۰ ساعت شود.

وی توضیح داد: شرایط هم بدین گونه است که دولت نمی‌تواند بیش از پنج روز در هفته را به عنوان روز کاری در نظر گیرد. لذا پنج روز در هفته به عنوان روز کاری و هر روز هشت ساعت تعیین می‌شود.

رئیس کمیسیون اجتماعی بیان کرد: اینکه ساعت شروع و پایان کار چطور باشد در اختیار دولت است و تنها باید هشت ساعت کار در روز رعایت شود. مثلا دولت می‌تواند در استان‌های گرمسیر ساعت کاری را زودتر شروع کرده و در استان‌های سردسیر ساعت کاری را دیرتر آغاز کند.

اسماعیلی درباره روزهای تعطیلی هفته گفت: مصوبه ما در کمیسیون این است که جمعه و شنبه به عنوان روز تعطیل باشد یعنی بجای پنجشنبه، شنبه‌ها تعطیل شود. البته در این باره پیشنهادات دیگری از سوی نمایندگان مطرح است که احتمال دارد در صحن مصوبات کمیسیون در این بخش تغییر کرده و شاهد تغییر در روزهای تعطیل پایان هفته نباشیم.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان بیان کرد: با توجه به اهمیت این موضوع و مطالبه نمایندگان، درخواستی با امضای ۱۱۰ نماینده به هیات رئیسه داده شده است تا این لایحه با اولویت در دستور کار مجلس قرار گیرد.

منبع: ایسنا

تگ های مرتبط

ارسال نظر