قیمت مرغ | قیمت مرغ و گوشت | قیمت برنج و گوشت

در گروه نان و غلات، اقلام رشته آش با ٤.٢ درصد، برنج ایرانی درجه یک با ٤.١ درصد و شیرینی خشک با ٣.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

سایت شماره یک:

چندی پیش قیمت مرغ به صورت ناگهانی افزایش یافت و اعتراضات مردم را برانگیخت. کاهش یا افزایش قیمت مرغ پس از گوشت قرمز، نقش مهمی را برای مردم در بازار دارد. قیمت مرغ در بازار روزانه، از مسائل اقتصادی پر حاشیه است که با کوچکترین تغییرات در آنها، واکنش های مختلف مردم برانگیخته می شود. افزایش قیمت مرغ تا چندی پیش، سبب خرید هجومی افراد در پروتئینی ها می شد، اما این بار مردم به استقبال کمی برای خرید گوشت مرغ پرداختند. قیمت مرغ همچنان تداوم ندارد و ممکن است همچنان افزایش یابد.

قیمت مرغ

آخرین گزارش مرکز آمار از متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در مرداد ماه امسال، حکایت از کاهش قیمت برخی اقلام اساسی از جمله مرغ، روغن مایع و روغن نباتی جامد نسبت به ماه قبل تیر ماه دارد.

اگر چه جدیدترین گزارش مرکز آمار از متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در مرداد ماه امسال نشان می دهد که اغلب کالاهای خوراکی منتخب با افزایش قیمت مواجه شده اند اما با این حال قیمت برخی آنها از جمله مرغ، روغن مایع و روغن نباتی جامد در ماه گزارش نسبت به تیرماه کاهش قیمت داشته اند. همچنین برخی از انواع میوه و سبزیجات نیز در این ماه نسبت به ماه ارزان تر شدند.

مرغ ارزان‌ شد

در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها، گوشت گاو یا گوساله با ٣.٥ درصد، کنسرو ماهی تن با ١.٩ درصد و ماهی قزل آلا با ١.١ درصد بیشترین افزایش قیمت و قلم مرغ ماشینی با منفی ٤.٥ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

همچنین در گروه نان و غلات، اقلام رشته آش با ٤.٢ درصد، برنج ایرانی درجه یک با ٤.١ درصد و شیرینی خشک با ٣.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

بیشترین افزایش قیمت در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن نسبت به ماه قبل مربوط به خامه پاستوریزه با ٥,٩ درصد و کره پاستوریزه(کره حیوانی) با ٤.٨ درصد و دوغ پاستوریزه با ٤.١ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با منفی ١.٧ درصد بوده است.

پرتقال صدرنشین گرانی

بیشترین افزایش قیمت در گروه میوه و خشکبار، نسبت به ماه قبل مربوط به پرتقال با ٢٤.٢ درصد، سیب با ١٣.١ درصد است. همچنین در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هندوانه با منفی ٢٢.٧ درصد و لیموترش با منفی ٢٠.٦ درصد است.

در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج فرنگی با ٢١,٨ درصد، پیاز با ٥.٩ درصد و لوبیا چیتی با ٤.٤ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به کدوسبز با منفی ١١.٢ و فلفل دلمه ای با منفی ٧.٤ درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها نیز دسته دیگر از اقلام خوراکی مورد بررسی در گزارش مرکز آمار است. در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سس مایونز با ١٠,٨ درصد و سس گوجه فرنگی با ٥.٦ درصد است.

قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در بازار

بر اساس مشاهدات میدانی از خرده‌فروشی‌های سطح شهر تهران قیمت گوشت گرم گوسفندی و گوساله امروز چهارشنبه ۹ شهریورماه ۱۴۰۱ به شرح زیر اعلام می‌شود.

قیمت گوشت

نوع گوشت گوسفندی قیمت هر کیلوگرم

آبگوشتی ۱۱۸,۲۰۰ تومان
خورشتی گوسفندی ۲۸۳,۵۰۰ تومان
ران گوسفندی ۱۸۹,۰۰۰ تومان
گردن گوسفندی ۱۴۵,۰۰۰ تومان
شقه گوسفندی ۱۴۹,۰۰۰ تومان
راسته مغز گوسفندی ۲۹۵,۰۰۰ تومان
سردست گوسفندی ۱۴۹,۰۰۰ تومان
راسته با استخوان گوسفندی ۱۸۳,۶۰۰ تومان
سرسینه گوسفندی ۶۵,۰۰۰ تومان
قلم گوسفندی ۴۹,۰۰۰ تومان
قلوه‌گاه گوسفندی ۱۴۰,۰۰۰ تومان
ماهیچه گوسفندی ۲۰۵,۲۰۰ تومان
کف دست گوسفندی ۱۸۵,۰۰۰ تومان
قیمت گوشت گوساله

نوع گوشت گوساله قیمت هر کیلوگرم

ران گوساله ۲۲۷,۵۵۰ تومان
سردست گوساله ۲۱۲,۰۰۰ تومان
فیله گوساله ۴۲۱,۲۰۰ تومان
خورشتی گوساله ۲۳۲,۵۵۰ تومان
راسته گوساله ۳۰۲,۴۰۰ تومان
قلوه‌گاه گوساله ۱۸۵,۰۰۰ تومان
قلم گوساله ۹,۹۰۰ تومان
ماهیچه گوساله ۲۲۸,۵۵۰ تومان

سقوط ۴۰ درصدی قیمت برنج ایرانی

با توجه به روزهای پرنوسانی که بازاربرنج در سال گذشته پشت سر گذاشت اکنون این بازار به یک وضعیت آرام و ثبات رسیده و با آغاز فصل برداشت در استان های شمالی قیمت برنج نو ۴۰ درصد ارزان شده است و باید منتظر ماند این برنج تا رسیدن به بازار با چه قیمتی به دست مصرف کننده می رسد.

قیمت برنج

قاسمعلی حسنی با اشاره به دلایل کاهش قیمت برنج در سراسر کشور گفت: دلیل این کاهش افزایش ۳۰ درصدی تولید برنج ایرانی در کشور است. در حال حاضر انبارها مملو از برنج کهنه است و ما دنبال مشتری برای فروش هستیم. چون برداشت برنج هم که تمام شود ما با فراوانی برنج در انبارها مواجه خواهیم شد. بنابراین رکود در بازار و پر بودن انبارها  و رفع ممنوعیت برای واردات برنج موجب کاهش قیمت این محصول شده است.

وی اضافه کرد: محدودیت‌ها برای واردات برنج برداشته شده و از یک مرداد امسال تا دی ماه همچنان واردات برنج خارجی را داریم. قیمت برنج خارجی هم ۱۵ درصد کاهش داشته است و از کیلویی ۳۷ هزار تومان به ۳۲ هزار تومان رسیده است.

حسنی در پاسخ به این سئوال که خرید برنج سال گذشته یا همان برنج کهنه با برنج نو و تازه برداشت شده کدام به صرفه است؟ بیان کرد: این موضوع کاملا سلیقه ای است و به نظر من برنج نو با کهنه تفاوت چندانی ندارند.

وی در مورد قیمت برنج های ایرانی گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم برنج ایرانی طارم گیلان ۸۲ هزار تومان، هاشمی ۷۲ هزار تومان، فجر ۴۲ هزار تومان و ندا ۳۲ هزار تومان شده است.

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی در پاسخ به این سئوال که با توجه به فراوانی برنج در انبارها ممکن است بحث صادرات برنج مطرح شود؟ افزود: ممکن است در آینده با توجه به افزایش تولید و انبوه برنج در انبارها و کاهش قیمتی که به دنبال دارد بتوانیم برای صادرات راهکارهایی را فراهم کنیم.

تگ های مرتبط

ارسال نظر